Forum
| SSPE İÇİN HAİFA TABARİN KULLANDIM | |
| Fatma T. 18.07.2011 11:20:50 | Halil Hocam,İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum.Çocuğun ölümüne gün sayarken sizinle tanıştıktan sonra bir umut amaçlı aldığımız ilaçlarınızı düzenli olarak kullandık.4 aylık kullanımdan sonraki kızımın halini görenleri gerçekten şaşırtıyor.Nerden nereye.Bu bir mücize.İsteğiniz üzerine kızımın önceki ve yeni hali resimlerini gönderiyorum ama lütfen rahatsız edilmek istemiyorum.Biz sizden memnunuz.Doktorlardanda ümidimizi kaybetmiştik ama siz kızımızı tekrar bize kazandırdınız.Allah sizden razı olsun.Tanıdığım hastaları size yönlendiriyorum.Onlarada inşallah sebep olursunuz.Tüm hastalarada tavsiye ediyorum.Biz kullandık.Halil hocanın dediklerini harfiyen uyguladık ve sonuçtan memnunuz.Kızımızı inşallah okulada gönderecez okullar açılırken.Eşim Ziverinde selamı var.Allah sizinle beraber olsun.Size küçük bir hediye gönderdik.Onuda alırsanız çok seviniriz.Hocam her şeyi size borçluyuz.Çok teşekkür ediyoruz.Çorludan Fatma T. 05413552933 Tüm Sspe hasta yakınlarına sesleniyorum Haifa tabarini kullanmalarını öneriyorum.Halil beye aşağıdaki adreste ulaşabilirler. www.sspetedavisi.com 05426533669-05356352236 |
| bilal 27.02.2012 14:33:52 | arkadaslar madem sıfa buldunuzda neden yorum yapıp numara bırakmaktan cekınyorsunuz onu anlıyamdım benım kardesım 12 yasında yaklasık bu 3 yıldır sspe hastalıgından yataga bagımlı halde ne yıyebılıyor ne ıcebılıyor ınternette tesadufen haıfa tabarını gordum yaptıgınız yorumlar uzerıne bende bırdefa sıparıs verdım ama bu yaklsık bır aydır tek bır gelısme gormedım hastamda madem sızın cocugunuza yaradı neden bunu elınızden geldıy kadar yaymıyorsunu yorum yapıp kendı koselerınıze cekılıyorsunuz arkadaslar neden bırı bana yardımcı olsun lutfen gercekten ıcınde bır hasta yakınına yardım etmek ısteyen varsa bana bır yol gostersın lutfen hastamız hergun gozumuz onunde erıyıp gıdıyo ve bız bısey yapamıyoruz malesef eyer bu haıfa tabarın bu hastalıkta o kadar etkılıyse neden herkes bunu duymamıs neden bunu yaymıyorlar dernek baskanlarına arkadaslar lutfen bırı bana gercek yolu gostersın lutfen |

1 $ = 1,84 TL
1 € = 2,35 TL
RSS